Acest site folosește cookie. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra.
Astrograma.pro
2017-09-08 18:43:26
O treime dintre oamenii care au peste 40 de ani sforaie regulat, aceasta problema fiind cauzata de m

Solutii contra sforaitului si eficienta lor

Solutii contra sforaitului si eficienta lor

Dintre remediile pentru sforait unele sunt insa mai eficiente, altele mai putin, cum era de asteptat. DailyMail iti arata care sunt acestea si cum sunt ele evaluate de doctorul Benjamin Elliot, chirurg la Bupa Cromwell Hospital, Londra.

1. Spray contra sforaitului - a primit patru puncte din zece deoarece, dupa pulverizare, saliva il indeparteaza in cateva minute, 

2. Suplimente alimentare - Capsulele "Neversnore" sau similare, care contin enzime, bromelaina si celuloza, au primit doar un punct din zece la evaluare. 

3. Dispozitivele medicale - “Snore Stopper” este un stimulent nervos care elimină sau reduce sforăitul. A primit un punctaj de 9 puncte din 10 la evaluare. Pentru detalii click aici

4. Proteza dentara antisforait -  "Snorekil" este de asemenea destul de eficienta, primind sase puncte din zece. 

5. Dispozitivul nazal - consta intr-un mic aparat pliabil care se potriveste in interiorul narilor, pentru a ajuta in privinta sforaitului cauzat de respiratul pe gura. Dispozitivul a primit sase puncte din zece.

6. Perna impotriva sforaitului - "Snorestop" este construita in asa fel incat mentine gatul intr-o pozitie care favorizeaza pastrarea libera a cailor respiratorii si care impiedica limba sa alunece spre gat. "Nota" primita este de patru din zece puncte.

7. Benzi nazale - "Breath Right", care se fixeaza pe partea exterioara a nasului (una pe noapte) pentru a descongestiona caile nazale, sunt cele mai apreciate, primind opt puncte din zece.

sursa DailyMail



Opinii


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

O treime dintre oamenii care au peste 40 de ani sforaie regulat, aceasta problema fiind cauzata de mai multi factori, printre care se numara blocajul nazal sau un palat moale (care vibreaza la trecerea aerului).

Un somn neodihnitor duce la iritabilitate, tendința de a intra în conflict cu ceilalți, schimbări de dispoziție, depresie și anxietate. Din această cauză putem avea reacții violente chiar și atunci când ne confruntăm cu probleme minore.

Știți cât de enervant poate fi sforăitul atât pentru dumneavoastră, cât și pentru partenerul dumneavoastră. Majoritatea bărbaților sforăie, însă și multe femei se confruntă cu această problemă. Uneori, sforăitul poate cauza probleme serioase în relația de cuplu și, mai grav - sforăitul poate cauza probleme de sănătate - apnee, somnolență, somn de proastă calitate și oboseală generală.


Vizualizari: 9359