Acest site folosește cookie. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra.

10 Mai: Misiunea cosmică a zilei

Publicat de Lunaala Moirae 10.05.2017 0 Opinii Horoscop,Vizualizari: 25146

Autor: LUNAALA
Lună Plină în Scorpion - Legănul
Ce schimbări ar face viața ta mai minunată în ceea ce privește moartea și renașterea, resursele împărtășite, ocultismul și psihologia? Dar în ceea ce privește transformarea personală? 
Și mai adaugă câteva domenii, cum ar fi impozitele, contabilitatea, asigurările și moștenirea. Scorpionul acoperă o mulțime de domenii și are nevoie de patru simboluri (mai mult decât orice alt semn astrologic) pentru a face acest lucru: șarpe, scorpion, vultur și phoenix.


Cele mai importante aspecte ale acestei Luni Pline sunt sextile adunate de la Juno si Pluto si un trigon de la Neptun. Aceste aspecte, împreună cu Soarele, formează un model de leagăn.


Acest leagăn te poate ajuta să transformi parteneriatele angajate pentru a fi mai practice și mai productive. Neptun susține legătura energetică și de suflet în acele zone care se aliniază scopului sufletului tău și te vor ajuta la îndepărtarea a ceea ce nu este benefic.


Aspectele de astăzi ale Lunii Pline te mai pot ajuta să te îndrepți spre transformările necesare pentru a aprofunda trezirea spirituală sau creativitatea inspirată. Dacă ai lucrat solo, un parteneriat de o anumită natură îți va face mai ușoară transformarea și creșterea spirituală?


Relația intimă și parteneriatul angajat sunt temele puternice ale acestei zile. 
Poți înțelege cu blândețe preferințele partenerului atunci când acestea sunt în conflict cu ale tal?
Dacă da, această Lună Plină îți poate oferi o bună oportunitate pentru a stinge ceva mocnit, de a îndrepta o greșeală, sau pentru a reveni pe drumul cel drept. 
Este uimitor cât de des poți găsi soluții care să răspundă nevoilor tuturor! Este suficient să vrei!


astro-expert Luna Patricia Ceban
Urmărește-mă pe Facebook   - click aici

Opinia ta