Acest site folosește cookie. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra.

17 Mai: Misiunea cosmică a zilei

Publicat de Lunaala Moirae 14.05.2017 0 Opinii Horoscop,Vizualizari: 2700

Autor: LUNAALA
Jupiter și Neptun în Quincunx (28° 14' Varsator) și marele Echer Marte-Saturn-Chiron
Acest aspect se poate manifesta printr-o discrepanță între intelectul tău și emoțiile tale. Mintea te sfătuiește să nu te irosești pe ceilalți, dar emoțiile tale îți arată cât de greu este de renunțat. 
Poți avea tendința de a te chinui, creând dificultăți inimaginabile, care sunt prea grele pentru a îți permite să depășești limita emoțională. 
Uneori e greu să știi ce vrei mai mult - dependența altora de tine sau nevoia ta de dependență. 
Învață să deosebești realul de îndatoririle impuse de sinele tău, mai ales când vine vorba de a ajuta pe alții.
Imaginând obligațiile sociale, pentru care nu ești responsabilă, atingi limita. Chiar trebuie să încerci să găsești cea mai dureroasă și mai exigentă profesie, pentru a îți elimina dependența de durere. 
În același timp, te poți plânge amar cu privire la munca ta, fără a face nimic pentru a crea o situație mai puțin exigentă. 
De multe ori te amesteci în treburile altor persoane, iar atunci când resping oferta ta, simți resentimente. Atenția ta pozitivă ar putea fi benefică, deoarece ai o înțelegere caldă și sinceră a membrilor anturajului tău. Cu toate acestea, chiar și acest lucru este periculos, deoarece ai tendința de a percepe durerea celor de care te preocupi. 
Trebuie să aliniezi emoțiile, intelectul și creativitatea, pentru a fi tu însăți. 

 

Echerul de astăzi indică o criză a vindecării, descoperirea unei formule vindecătoare sau ambele. Toate acestea sunt posibile astăzi.

Chiron, planeta asociată cu vindecarea, se află în punctul focal al acestui model puternic de aspect. Plasarea sa în Pesti sugerează că modalitățile de vindecare spirituală ar putea fi deosebit de eficiente, poate cele mai eficiente. Dacă provocarea apare la orice nivel - fizic, emoțional, mental sau spiritual - considerați-o o invitație de a vindeca oricare ar fi problema. (Mulți oameni au fost ajutați de rugăciuni.)

Provocarea însă ar putea fi catalizată de dubla cuadratură a lui Chiron de la Marte și Saturn. Acestea sunt cele două poziții malefice (aducătoare ale nenorocirii).

Dar ele au, de asemenea, un potențial scăzut deoarece Marte te poate energiza cu energie proaspătă și cu pasiunea de a te ridica deasupra adversității. Și Saturn te poate ajuta să treci la următorul nivel de maturitate, disciplină și gestionarea timpului, precum și planificarea și implementarea corectă, justă a dorințelor tale. 
Cu avansezi mai mult în lucrarea de vindecare personală, cu atât mai mult vă poate exprima Chiron în modurile sale mai viabile: vindecătorul, mentorul, șamanul sau iluminatorul.


Acum știi!
 

astro-expert Luna Patricia Ceban
Urmărește-mă pe Facebook   - click pe buton

Opinia ta