Acest site folosește cookie. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra.

18 Mai: Misiunea cosmică a zilei

Publicat de Lunaala Moirae 17.05.2017 0 Opinii Horoscop,Vizualizari: 2565

Autor: LUNAALA
Venus renunță oficial la umbra recentei sale mișcări retrograde

Vindecarea și îndrumarea sunt susținute puternic și armonios de sextilul Soare-Chiron (28° 3'Taur-Pesti).
O oportunitate de vindecare apare. S-ar putea să fi simțit recent că te-ai scuturat în sfârșit de o frică mai veche, care te pune acum în situația de a conduce prin exemplul personal. O misiune - pare să te cheme. Asigură-te că ești pregătită pentru această experiență.


S-ar putea să te simți mai sensibilă la vechile răni ale celorlalți și să te simți obligată să faci ceva în legătură cu aceasta. Acest lucru te-ar putea face astăzi îngerul milei cuiva sau acțiunile tale ar putea fi considerate doar intruzive. Trebuie doar să ai grijă ca "pacienții" pe care îi supui “milei” tale să se gândească la tine ca la una care îi ajută cu adevărat. 
Când scoți un ghimpe din laba leului, este mai bine să folosești o pereche foarte lungă de pensete.


Dorința de a învăța și de a crește prin experiențe și prin intermediul altora este puternică. Nu provoca milă și nu cere compasiune doar pentru că rezolvarea problemelor este favorizată astfel.


Trebuie să ai în vedere că ziua de astăzi îți aduce în prim plan eul tău conștient, și expresia lui. Îți poate stabili voința de a trăi și forța ta creativă. 
Aspectul de astăzi ar trebui să te descrie ca o persoană care are inimă (ai nu-i așa?), și căreia îi pasă de ceilalți atât în general, cât și la nivel personal. 


Depinde doar de tine, de egoismul tău!
astro-expert Luna Patricia Ceban

Urmărește-mă pe Facebook   - click aici sau pe buton

 

Opinia ta