Acest site folosește cookie. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra.

22 Mai: Misiunea cosmică a zilei

Publicat de Lunaala Moirae 21.05.2017 0 Opinii Horoscop,Vizualizari: 2502

Autor: LUNAALA

Echer cu vărfuri duble: Venus-Juno-Pallas-Jupiter-Pluto
Interpretarea este puțin mai laborioasă, sper să nu te plictisesc cu pea multe amănunte astrologice, dar sunt importante.
Acest Echer doar adaugă Venus la Echeerul existent cu Juno, Pallas, Jupiter și Pluto, pe care l-am interpretat ​​pe 16Mai. Această revizuire a interpretării include influența lui Venus și combină informații vechi și noi:

O relație poate fi un creuzet extraordinar pentru dinamica și transformarea puterii. Aceste procese sunt puternic amplificate de Echerul Juno, Pallas, Jupiter și Pluto. Acest aspect de șapte săptămâni se încheie pe 4Iunie.

Apexul cuadraturii cu Venus se concentrează pe Juno și pe Pluto. Acest lucru evidențiază transformarea și abilitarea în cadrul unui parteneriat dedicat, prost gestionat. 
Venus reprezintă, de asemenea, relații, așa că aceasta dublează tema parteneriatului. Cu Juno și Pluto în Capricorn, există un accent pe colaborarea eficientă și productivă.

Juno și Pluto primesc cuadraturi de la Pallas și Venus în Berbec. Pallas, planeta asertivității feminine, dorește ca partenerul de sex feminin (sau cine este de obicei mai receptiv) să se ridice și să se asigure că devine atât de bună pe cât dă. Venus în Berbec vrea același lucru!

În colțul al treilea al Echerului, Jupiter în Balanta se străduiește să mențină corectitudinea și armonia. El este, de asemenea, gata să contribuie cu entuziasm, bucurie și sărbătoare.

O temă nouă, adăugată de Venus în Berbec, trebuie să fii curajoasă în exprimarea ta creativă. Niciun proiect nu este prea mare și nu lăsa nici un tabu să îți oprească viziunea! 
Această cuadratură poate fi, de asemenea, împuternicită financiar dacă este manipulată cu curaj și bun simț.

Dacă va fi ignorată sau folosită în mod egoist, această cuadratură ar putea declanșa jocurile de putere, conflictele și agresiunea. 

Folosită conștient pentru un rezultat câștig-câștig (50/50), poate promova onestitatea, cooperarea și un nou nivel de plăcere și eficacitate în parteneriatele tale angajate, fie că sunt relații personale, de serviciu sau chiar de bună vecinătate.
 

astro-expert Luna Patricia Ceban
Urmărește-mă pe Facebook   - click aici sau pe buton

Opinia ta