Acest site folosește cookie. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra.

27 Aprilie: Misiunea cosmică a zilei

Publicat de Lunaala Moirae 26.04.2017 0 Opinii Horoscopul de azi,Vizualizari: 10604

Ciocanul lui Thor: Ceres-Juno-Jupiter-Pluto
Pe 27Apr, un nou Ciocan al lui Thor ne lovește la doar trei zile. Trei dintre cele patru planete sunt aceleași - dar că diferență o face o singură planetă!

Ciocanul lui Thor original (20Apr până la 29Apr) include Marte, Juno, Jupiter și Pluto. Scoateți Marte și adăugați-l pe Ceres la punctul focal și aveți acest nou Ciocan al lui Thor. Începe pe 27Apr, apogeul la 3Mai și se termină pe 10Mai.

Acest Ciocan Ceres-Juno-Jupiter-Pluto pune accentul pe diferitele semnificații de bază ale lui Ceres: abundența, întristarea, eliberarea și întoarcerea, relațiile mamă-fiică. 
Oricare sau toate acestea pot fi amplificate puternic de cuadratura Jupiter-Pluto pe spatele modelului de aspect. Prezența lui Juno sugerează că un anumit tip de parteneriat poate declanșa aceste efecte ... sau poate că parteneriatul vâ poate ajuta să lucrați cu orice provocări sau oportunități.

Ciocanului lui Thor de astăzi vă atenționeazâ că aveți planuri și ambiții mari, iar alții ar putea spune prea multe! Va fi important să vă urmăriți comportamentul compulsiv, cel mai înalt sau cel mai bine cunoscut. Puterea este ispititoare, dar ar trebui folosită cu înțelepciune. Dorința voastră de a controla, în această perioadă poate duce la conflicte cu autoritățile, unele grave (semnul ciocanului).  Găsiți-vă timpul să numărați binecuvântările și realizările mai mici, și să binecuvântați pe ceilalți. 

Juno vă amintește de: a V-a cerere din Rugăciunea Domnească "Și ne iartă nouă greșelile noastre precum și noi iertăm greșiților noștri." 

astro-expert Luna Patricia Ceban
Urmărește-mă pe Facebook  - click aici 
P.S.

În monografia latină a lui Caius Julius Hyginus, “Hygini fabulae” anul 2 ÎH, Capitolul Theogonia, p58, acesta a scris: “Ceres-Juno-Jupiter-Pluto înseamnă pentru noi muritorii că din Eter și Pământ vine durerea, decepția, mănia, expresia durerii pentru moartea cuiva, minciuna, auto-indulgența, teama și aroganța. În cazuri extreme poate însemna incestul și lupta cu scop egoist.” 

Opinia ta