Acest site folosește cookie. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra.

Ce poate sa insemne: "ai cununiile legate''

Publicat de Alina M. Albert 13.11.2016 4 Opinii Psihologie,Vizualizari: 173242

Lecția singurătății.....

Explicația "ai cununiile legate'' nu își are locul în discuția unor oameni echilibrati psihic. Stiu că preotii încurajează tot felul de practici de ''dezlegări'', dar mie mi se par a fi practici bigote.

Sunt domnisoare care o țin ''zaua'' cum spunea bunică-mea, din maslu în maslu și dezlegări fără număr.
Datoria unui creștin este să fie un om bun și să-i acorde ziua de cinstire Lui Dumnezeu, duminica.....''și în a șaptea zi s-a odihnit''.

 

Autor: parapsiholog Alina Albert
Acela este momentul în care te poti apropia cu sufletul si gândul de Dumnezeu....sigur, o poti face oricând dar....la Dumnezeu mergi când te cheamâ El, nu doar cand vrei tu.... nu doar atunci când ai nevoie....
Asa cum exista o determinare genetică, există și una energeticâ. ADN-ul uman conține informații referitoare la particularitatile individuale ale fiecăruia. Adică- am ochii verzi, păr saten pentru că genele stramosilor mei acestea sunt si se manifestă în mine.
Nu pot arăta ca o femeie din africa, pentru că nu am avut strămoși africani. ''ADN-ul energetic '' conține informatii cu privire la structura sufletească a strămoșilor mei. Dacă strămoșii mei au fost hoți, criminali, oameni cruzi, bagajul energetic pe care eu il mostenesc la nastere va fi unul de proastă calitate energetică. Dar, chiar și cu un bagaj energetic de proastă calitate, un om poate avea o viață frumoasă....
Dacă strămoșii mei au făcut avorturi, eu nu trebuie să fac. Dacă strămoșii mei au furat, eu nu trebuie sa fur....
Oamenii greșesc, greșeala face parte din experiența umană.
Dar când, generații la rând, membrii aceluiași neam comit aceleași greșeli, fără a le îndrepta, urmașii vor plăti prețul restabilirii echilibrului De exemplu, în familia bunicului meu au fost foarte multi hoți- bunicul meu si-a pierdut bratul la varsta de 30 de ani... SUNTEM LEGAȚI ENERGETIC DE STRĂMOȘII NOȘTRI.
Un copil se naste în 9 luni, un om nou se naste în 9 generatii. De aceea se spune că păcatele se duc până în al nouălea neam.Rareori oamenii sunt conștienți de acest lucru și de bagajul energetic cu care se nasc. O fată are toate sansele de a rămâne fată bâtrână dacă: Femeile din generatiile strămosilor ei nu și-au iubit bărbații, dacă au despărțit alte familii, dacă au adus dizarmonie în relația bărbat-femeie.
Totuși, o femeie care are un bagaj energetic deficitar, dar păzește legea iubirii nu va avea o soartă rea. În schimb, dacă repetă greșelile strămoșilor, are toate ''șansele''....


Soluția: rugăciune si ganduri bune pentru curățarea bagajului spiritual mostenit.
Duminica nu trebuie să lipsească un gând bun, sub forma unei lumânari aprinse, pentru strămoșii nostri, spre iertarea păcatelor lor.....și evident, îndreptarea noastră....
Un alt motiv pentru care o femeie rămâne singură- problemele ''la rădăcină''. Rădăcinile noastre sunt părinții. O legătură proastă cu ei sau una prea sufocantă, ne împiedică propria dezvoltare în viață.


Previziuni și clarviziuni Alina Albert
​Solicitările pentru consultații se trimit prin SMS la numărul cu tarif normal 0741122997 Nu sunați neprogramați!
Mulțumesc!

 

Calculează și află compatibilitatea ta cu o altă persoană - click aici

Horoscop 2024 toate zodiile:

Vrei să știi cum va fi anul tău? 
Horoscopul publicat de mine acoperă fiecare aspect al existenței tale timp de 12 luni.

Fie că ești singură sau în cuplu, îți voi spune despre principalele influențe ale anului asupra vieții tale personale. De asemenea, vei afla cum să-ți gestionezi prieteniile, munca, viața socială și astfel să-ți atingi obiectivele mai repede. 
Nu mai aștepta și dă clic pe link pentru a afla cum va arăta anul tău.

BERBEC 2024 - click aici: https://youtu.be/P8Jn2-oIZ4c
TAUR 2024 - click aici: https://youtu.be/-0mL2GNkJs4
GEMENI 2024 - click aici:  https://youtu.be/M9yZDXpuqEc
RAC 2024 - click aici:  https://youtu.be/96PZ33bkeFw
LEU 2024 - click aici:  https://youtu.be/UdY_0y4ME_E
FECIOARA 2024 - click aici:  https://youtu.be/2bB5LT2OZfU
BALANTA 2024 - click aici:   https://youtu.be/H-Gkr9XMVCs
SCORPION 2024 - click aici: https://youtu.be/pPtY6x-NT_E
SAGETATOR 2024 - click aici: https://youtu.be/KD256apjpCQ
CAPRICORN 2024 - click aici: https://youtu.be/p1uvFPf3TOE
VARSATOR 2024 - click aici: https://youtu.be/aua4p-m-7KQ
PESTI 2024 - click aici: https://youtu.be/4zkKrnEsF4s

Ai grijă de tine!
Lunaala

4 Opinii

Iulia:
13.11.2016, 06:25:23 AM
Raspunde

Inclin sa iti dau dreptate. Mi se pare mie sau oscilezi Alina? As prefera sa citesc o versiune revizuita, unde sa pastrezi linia cu care ai inceput, sau macar sa incepi cea cu care finalizezi. Te pup din Alba!

Aurora:
23.01.2017, 08:44:02 AM
Raspunde

imi pare rau dar e multa incoerenta in ceea ce ai scris, nu lamuresti, nu argumentezi nimic doar contesti si dictezi ... parea un subiect interesant

Gabriela:
21.03.2017, 06:21:08 AM
Raspunde

As vrea sa aflu cat mai multe informatii despre ce se intampla si ce se poate face atunci cand se sparge o oglinda in casa. E intradevar 7 ani de ghinion ? Cum se poate intrerupe ghinionul ???

Traian Lazar:
17.07.2017, 01:23:56 AM
Raspunde

Despre bagajul strămoșilor nostri pe care noi suntem nevoiți să l purtăm vorbeste clar si răspicat Dumnezeu în Biblie despre ascultare si păcate care pot merge până la a 9 a generație. Interesant însă e faptul că sunt păcate grave si undeva se rupe firul celor 9 generații si nu s au plătit păcatele cine le plăteste? ??.Multumesc

Opinia ta