Acest site folosește cookie. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra.

Frumusetea cu buget redus

Publicat de Alina M. Albert 25.12.2016 0 Opinii Psihologie,Vizualizari: 9793

Autor: parapsiholog Alina Albert
Un suflet armonios se reflecta intr-un trup armonios. Aici nu vorbesc despre cei care fac din trup altarul vietii lor. Daca vrei sa arati bine si investesti tot timpul, toti banii si toata energia ta in proiectul “totul doar pentru corpul meu”….ar fi chiar stupid sa nu arati bine, nu credeti?....
Bine din punctul meu de vedere nu inseamna silicoane, unghii false, gene false si mult fard. Bine inseamna sa ai o greutate decenta, sa fii ingrijita si sa arati perfect chiar si atunci cand bugetul pentru haine nu valoreaza cat o masina.
Am vazut femei care si-au pastrat frumusetea pana la senectute, aratand uimitor, in armonie cu varsta lor. Sunt fericita cu varsta pe care o am, cu trupul pe care mi l-a dat Dumnezeu si nu simt nevoia sa-l schimonosesc aratand ca o paiata. Nu asta inseamna respect de sine. Va vand un pont -ceaiul verde(dar cel adevarat, natural100%, japonez) face minuni. Te ajuta sa slabesti si incetineste procesul de imbatranire.(dar baut cu moderatie). Nu se poate fara o alimentatie sanatoasa si miscare. Mie nu-mi plac sporturile de “world trade class”.

Prefer dansul si alergarea cu cainii. Daca nu va place un sport, nu va “chinuiti” sa-l practicati cu forta. Este important sa faci ceea ce-ti place si sa te bucuri de viata. Activitatile facute cu dezgust doar pentru ca “trebuie” te frustreaza groaznic…si se repercuteaza in interiorul fiintei tale.
Concluzia? Iubiti mult! Iubiti adevarat! Iubiti viata! Iubiti si veti fi frumoase de la sine, atat pentru voi, cat si pentru cei pe care-i iubiti.

Diferența dintre originalitate și extravaganță constă în faptul că originalitatea se bazează pe înzestrare nativă iar extravaganța doar o mimează....prost, de cele mai multe ori! 

Previziuni și clarviziuni Alina Albert:  ​Solicitările pentru consultații se trimit prin SMS la numărul cu tarif normal 0741122997 Nu sunați neprogramați! Mulțumesc!  - 

Opinia ta