Acest site folosește cookie. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra.

Horoscopul săptămânii 8-14 Mai

Publicat de Lunaala Moirae 07.05.2017 0 Opinii Horoscop,Vizualizari: 97798

Săptămâna este marcată de evenimente astrale majore - un trigon Soare-Juno, apoi Lună Plină în Scorpion, și de ultimul trigon din acest an Mercur-Saturn
Acestea ne indică o săptămână, după cum urmează, pentru fiecare zodie:


BERBEC
La începutul acestei săptămâni, poate să apară un moment oportun pentru a-ți stabiliza viața personală. Dacă ești căsătorită, relația ta cu partenerul  poate fi una de fidelitate, stabilitate și sentimentele vor fi serioase și durabile. 
Vei putea din nou să te asiguri că iubitul nu poate doar să vorbească despre sentimentele față de tine, ci este capabil să-și dovedească dragostea: să te ajute, să ajbă grijă, să îți ofere alte favoruri. În mijlocul săptămânii, stelele te sfătuiesc să acorzi atenție sănătății ta;e, deoarece acum este posibilă apariția unei inflamații infecțioase. 
Ai grijă cu medicamentele, nu confunda comprimatele și nu face nici o greșeală în dozare. La sfârșitul săptămânii nu este de dorit să călătorești.


TAUR
Nu ai prea multe pe cap săptămâna aceasta. Doar ce ți-ai dat singură de lucru. În mijlocul săptămânii, partenerul de viață te va umple cu o mare sensibilitate. 
Singurul lucru care poate atenua, este gelozia ta. 
La sfârșitul săptămânii nu încrca să te gândești la avansarea în carieră. 
Poate că eforturile tale nu sunt în acea zonă a vieții.


GEMENI
Stele te sfătuiesc ca la începutul săptămânii să îți restabilești ordinea afacerilor și să faci schimbări în rutina zilnică. 
Dacă crezi că îți petreci timpul ineficient și că ai timp să faci mai mult, gândește-te că ar trebui schimbat ceva. Poate avea sens un mod diferit de a planifica timpul dedicat somnului, precum și micul dejun, prânzul sau cina. 
Toate aceste modificări le vei putea implementa cu ușurință, dacă în zilele de luni și marți vei încerca să trăiești conform noului program.


RAC
După jumătatea săptămânii o creștere a atacurilor critice, dar posibilitatea acțiunilor lor va fi limitată. 
Vorbind de cooperarea cu ceilalți, interacțiunea cu cineva îți va aduce emoții pozitive.


LEU
În prima jumătate a săptămânii este cel mai bine să îndeplinești sarcini importante care necesită atenție, prudență și precizie. În acest moment, este cel mai ușor să demonstrezi perseverență, răbdare, exactitate dureroasă. Finalizează toate treburile programate și acționează pe o pre-planificare. 
Abordarea obișnuită a rezolvării problemelor este cea mai eficientă.


FECIOARA
În mijlocul săptămânii, stelele te sfătuiesc să-ți tratezi cu atenție banii, să intensifici măsurile de securitate, deoarece crește riscul de furt. 
Acum nu este bine să împrumuți bani. 
La sfârșitul săptămânii este de dorit să amâni orice antrenament în sala de sport și să anulezi participarea la competițiile sportive: risc prea mare de accidentare.


BALANTA
La începutul acestei săptămâni, timpul este favorabil înregistrării juridice a oricărui parteneriat. Dacă trăiești de o lungă perioadă de timp cu un iubit într-un parteneriat civil, acum este momentul să hotărâți nunta sau doar să semnați în registrul de stare civilă. 
Uniunea, legată în această săptămână, va fi foarte armonioasă. 
De asemenea, în aceste zile, poți merge într-o călătorie cu partenerul tău în vederea căsătoriei.


SCORPION
Până la jumătatea săptămânii este indicat să te abții de la călătoriile pe distanțe lungi. 
La sfârșitul săptămânii, încearcă să nu fii singură și, dacă este posibil, evită orice stres; ai grijă de sănătate.


SAGETATOR
La începutul săptămânii va apare un moment bun pentru o eliberare decisivă din obiceiurile proaste. Dacă dorești să îndepărtezi orice obicei care afectează negativ sănătatea ta sau relațiile cu cei dragi, este foarte indicat să o faci luni sau marți.


CAPRICORN
La începutul acestei săptămâni, poți să te afli într-o călătorie lungă. 
În mijlocul săptămânii ți se poate oferi un nou loc de muncă. 
Nu te grăbi să accepți, ia în considerare dacă nu cumva vor fi afectate relațiile de familie. 
La sfârșitul săptămânii, probabil că vei dori independență. Pentru aceasta, vei fi gata să intri în conflict cu membrii familiei, cu părinții și cu cei dragi.


VARSATOR
Pe durata acestei săptămâni, nu poți avea încredere în prietenii tăi, mai ales în ceea ce privește secretele. Mai bine să îți întrerupi planurile. 
La sfârșitul săptămânii, încearcă să nu riști banii și să faci achiziții importante. Risc de înșelare, pierdere.


PEȘTI
La începutul acestei săptămâni, poți conta pe sprijinul și patronajul unei persoane influente. Acum poți fi susținută în avansarea în carieră, cumpărarea de lucruri scumpe, examinarea sau punerea în aplicare a unei afaceri pentru care ți-ai alocat o mulțime de timp.
Între timp, la mijlocul săptămânii te poți aștepta să fii dezamăgită. 
Poate că va fi ceva legat de așteptări prea mari: un dar al sorții nu va fi exact așa cum ai vrut / visat.

 

Fii inspirată! Binecuvântează și vei fi binecuvântată!

astro-expert Luna Patricia Ceban
Urmărește-mă pe Facebook  - click aici

Opinia ta