Acest site folosește cookie. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra.

Arma letala cu care ne-am nascut

Publicat de Aurel Roșca 12.03.2017 0 Opinii Psihologie,Vizualizari: 33055

 

În calitate de entitate psihică, enigmatică şi plină de mister, gândirea este un instrument preţios cu ajutorul căruia putem deveni creatori de frumuseţi şi perfecţiune, iar în calitate de instrument al acţiunii această funcţie psihică, însoţită de sentimente profunde, are putere creatoare. 
 

Autor: psiholog Aurel Roșca
Folosită conştient sau inconştient în scopuri rău-uneltite, gândirea determină consecinţe distructive, în sensul că gândurile pot fi distrugătoare sau, dimpotrivă, pot construi ceva durabil şi sănătos. 
Noi oamenii în calitate de entităţi fizice şi spirituale, aflate într-o permanentă stare de emisie-recepţie, funcţionăm pe tot parcursul vieţii ca parte integrată a universului vizibil şi invizibil, iar în baza legii rezonanţei fiecare gând însoţit de un scenariu imaginat, produce un anumit proces de rezonanţă, rezonanţă ce declanşează forţe pe care puțin oameni sunt în măsură să le înțeleagă și apoi să le controleze. 

 

Devenind conştienţi de puterea propriei minţi putem emite gânduri pline de forţă, forţă care în unele condiţii, dar mai ales atunci când dispunem de tehnica şi determinarea necesară, poate deveni mai mare decât electricitatea sau decât forţa materială. 
Când zăbovim asupra unor gânduri încărcate cu forţe distructive, în acel moment proiectăm energii distructive în mediul înconjurător sau în structura unei persoane. Însă aici trebuie să ştim că atunci când vine scadenţa vom suporta daunele produse pe propria piele. 


În acest sens, trebuie să avem în vedere că ceea ce ne împiedică să înţelegem consecinţa propriilor gânduri, sentimente şi atitudini, se datorează faptului că nu putem simţi imediat efectul lor pe propria piele, deoarece acestea acţionează mai întâi în planul subtil al mediului sau în structura persoanei destinatare. 
De asemeni, trebuie să avem în vedere şi faptul că toate gândurile, intenţiile şi dorinţele noastre sunt îndreptate spre fiinţe sau obiecte determinate, iar în funcţie de calitatea forţei, dar și în funcţie de intenţia şi sentimentele care le însoţesc, acestea pot constitui sursa unor mari binefaceri sau, dimpotrivă, pot face ravagii. 


Necazurile, amărăciunea sau agitaţia haotică ce ne cuprind uneori sufletul sunt consecinţa gândurilor şi sentimentelor rău intenţionate pe care le-am emis de-a lungul timpului, iar când soseşte scadenţa suntem obligaţi să plătim pagubele produse. 

Aurel
... daca vrei sa fii prieten cu Aurel, click aici.


 

La revedere draga mea!
Nu uita că în fiecare zi îți dăruiesc o previziune și o etalare de tarot.
Te aștept!


Astro-expert Lunaala Moirae®
Urmărește-mă pe Facebook - Click aici
Urmărește-mă pe Google+ - Click aici
​Urmărește-mă pe Linkedin - Click aici

 

Opinia ta