Acest site folosește cookie. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra.

Sursa promordiala a bolilor

Publicat de Aurel Roșca 25.12.2016 0 Opinii Psihologie,Vizualizari: 10580

Privind cerul înstelat observăm că universul cosmic se mişcă şi pulsează într-un ritm constant şi armonios, iar tot ceea ce funcţionează perfect este în acord cu legea armoniei şi a echilibrului universal. 
 

Autor: psiholog Aurel Roșca


Raportând chestiunea la lumea noastră interioară, vom observa faptul că atunci când ne ghidăm viaţa după  sisteme de valori consacrate, şi avem în vedere legi şi învăţături divine, putem simţi şi trăi din plin armonia celestă în propria persoană. 
De asemeni, trăind, lucrând şi relaţionând în acord cu legea omului, dar în special în acord cu legea lui Dumnezeu cu privire la om, materia şi spiritul vor convieţui într-o atmosferă de linişte şi înţelegere în lumea noastră interioară, iar bunăstarea şi sănătatea psihică şi fizică devin pentru noi ceva firesc. 
Ignorând normele de vieţuire şi convieţuire sănătoase şi dând frâu liber tendinţelor care ne împing la plăceri vinovate şi acte nesăbuite, anormalitatea ca boală începe să-şi facă simţită prezenţa în lumea noastră interioară. 
În acest caz, boala apare ca o perturbare a funcţiilor biologice şi mintale, constituindu-se astfel în cel mai mare obstacol în calea realizării lucrurilor bune de dorit. 
... Aurel.

... daca vrei sa fii prieten cu Aurel, click aici.

 

 

La revedere draga mea!
Nu uita că în fiecare zi îți dăruiesc o previziune și o etalare de tarot.
Te aștept!


Astro-expert Lunaala Moirae®
Urmărește-mă pe Facebook - Click aici
Urmărește-mă pe Google+ - Click aici
​Urmărește-mă pe Linkedin - Click aici

Opinia ta