Acest site folosește cookie. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra.

TAROT: Etalarea zilei - 16 Mai

Publicat de Lunaala Moirae 14.05.2017 0 Opinii Tarot,Vizualizari: 2130

Împărăteasa -  forma tangibilă a lui Venus

Iată ce spune aceasta:
“Tăcerea și misterul din care v-ați născut - numai eu pot să le creez; am dat naștere la multe idei și am creația voastră, fiecare moment generând tot mai multe forme noi de pământ la care te uiți - acesta este corpul tău, dar și copilul meu .. frumusețea lor și tot ceea ce generează - creațiile mele pe care le ofer în mod generos restului copiilor mei, pentru că - ce este viața fără frumusețe și ce este viața fără dragoste,  iar dragoste - acesta este deviza mea și scutul inimimii mele. Când te iubesc necondiționat, îți deschizi inima pentru durerea și tristețea lumii, dar chiar și această durere oarbă are dragostea mea de creație. 
I-am dat fiecărei ființe vii forță vitală și capacitatea de a simți asta, poate să interacționeze cu viața, să aibă o înrădăcinare profundă în ea și să experimenteze tot ceea ce îi oferă viața. 
Nimic din lume nu a fost creat fără dificultate și suferință Cântecul creativității și al generației - este strigătul femeilor la naștere și strigătele iubirii în momentul în care creați împreună, singuri sau împreună cu altcineva, fiecare minut și fiecare pas de-a lungul pământului. 
Deci, de ce vă temeți, dacă știți că sursa durerii este, de asemenea, sursa iubirii?”

Cum înțelegem vorbele Împărătesei:
Creați! 
Acum este momentul să faceți acest lucru. Creați-vă cu dragoste și tot ceea ce ați creat va fi o formă de iubire. Fiți creativi, inspirați și îi inspirați pe alții să facă!
Ești fertilă! Folosește acest dar și adună-ți copii în jurul tău! 
DEschide ochii! Ignoranța nu este o scuză, dar poate fi un călău.

astro-expert Luna Patricia Ceban
Urmărește-mă pe Facebook   - click pe buton

Opinia ta