Acest site folosește cookie. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra.

TAROT: Etalarea zilei - 17 Mai

Publicat de Lunaala Moirae 14.05.2017 0 Opinii Tarot,Vizualizari: 2199

7 Pentagrame (invers) - eșuare și răzgândire

Iată ce spune această carte:
“Crezi că va crește ceea ce vrei să crești? Ești tu sigur că este ceea ce te aștepți - se va ridica și va arăta exact așa cum dorești? Da? 
Gândește-te doar la asta și cântărește bine! 
Acum vei vedea că șteptările tale sunt lipsite de sens și inutile. Sau nu se dezvoltă sau nu crește - nu pierde timpul, schimbă acum ideile pe care le ai cu altceva. 
Poate că mâine vei realiza deja că nu merită un bănuț. Și va fi bine, dacă se va întâpla mâine - atunci nimic nu se va fi petrecut. Nu pierde mult timp pentru a aștepta inutil. 
Cel puțin nu te irosi în așteptare. 
Oricât ai medita și ai visa asupra rezultatelor - nu va crește mai repede.”


Cum înțelegem aceste vorbe:
Ai un țel și acesta a eșuat? Pare o zi puțin negativă, dar nu este totul pierdut. Nu ai încâ o pierdere totală, ci înseamnă mai degrabă că ai eșuat într-o privință, însă promiți în viitor să-ți găsești o cale mai bună și teluri tangibile, dupa o perioadă de gândire.
Eșecul tău ține de lumea materială, bani și muncă practică, de aici nesiguranța ta, dar și lecțiile vieții din care poți învăța. 
In relația ta personală, oricât de bune ți-ar fi intențiile, oricât ti-ai dori un partener sau ca partenerul să nu plece, nu v-a fi așa cum îți dorești.

 

astro-expert Luna Patricia Ceban
Urmărește-mă pe Facebook   - click pe buton

Opinia ta