Acest site folosește cookie. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra.

TAROT: Etalarea zilei 19 Februarie

Publicat de Lunaala Moirae 19.02.2020 1 Opinii Tarot,Vizualizari: 4155

PATRU de CUPE - 
Etalarea anunță că noi invitații și oportunități se îndreaptă spre tine, dar pentru moment, spui "nu" și le-ai întors spatele. Poate că perspectivele nu te interesează, ori căciula este prea mare pentru tine, sau deja ai prea mult pe farfurie.


Autor: LUNAALA


Folosește discernământul pentru a decide ce este cu adevărat important pentru tine și nu îți fie teamă să refuzi proiecte noi care nu se aliniază cu interesele tale viitoare.


Etalarea poate indica, de asemenea, un moment în care îți îndrepți atenția și energia pe plan intern, pentru a te adapta la această nouă fază a vieții tale. Știi că trebuie să stai ferm pe picioare, înainte de a decide pașii următori. În timp ce este posibil să fie nevoie să refuzi câteva oportunități foarte atrăgătoare, fă acest lucru știind că vei fi într-o poziție mai bună de a spune "da" oportunităților care se potrivesc mai bine pentru tine. Crează spațiu în interiorul tău, astfel încât să fii gata să accepți noi oportunități mai târziu și să le oferi cea mai bună posibilitate de succes. Folosește acest timp pentru reflecție interioară și contemplare înainte de a accepta următorul "lucru mare".


Uneori, etalarea aduce mesajul "Nu acum, dar poate mai târziu". În timp ce omul din cele patru cupe nu acceptă băuturile oferite, nici nu le respinge complet. Este posibil să aștepți un semn sau informații suplimentare înainte de a lua o invitație sau un nou proiect. Verifică din punct de vedere emoțional și spiritual înainte de a spune "da", pentru a te asigura că această oportunitate este bună și că te poți angaja pe termen lung.


Etalarea poate să apară atunci când ești plictisită sau nemulțumită de viața de zi cu zi. Te poți simți dezactivată, apatică sau nemotivată - poate că viața a devenit plictisitoare. Etalarea te invită să îți îndrepți atenția spre interior și să reevaluezi situația pentru a găsi un sens mai profund în ceea ce faci. S-ar putea să te simți deconectată de sinele tău emoțional și de adevărul interior și trebuie să restabilești această conexiune pentru a obține un sentiment mai mare de scop și de direcție în viață. Acum ar putea fi un moment excelent pentru a opri distragerile din lumea exterioară - mass-media sociale, știrile și povestirile altor persoane - pentru a  asculta propria voce și cunoașterea interioară și să obții mai multă claritate.


Etalarea mai poate arăta că te-ai oprit de la noi oportunități pentru că ai fost rănită sau respinsă înainte. Omul de pe acest card are brațele încrucișate ca și cum ar fi să se protejeze și să se închidă de lumea exterioară. S-ar putea să fi avut un sfârșit de relație în suferință sau experiență eșec în cariera ta și acum dorești să eviți să intri în aceeași situație din nou. Cu toate acestea, este posibil să pierzi oportunități noi care se potrivesc perfect pentru tine. 

Horoscop 2020 toate zodiile:

BERBEC 2020 - click aici: 
TAUR 2020 - click aici: 
GEMENI 2020 - click aici: 
RAC 2020 - click aici: 
LEU 2020 - click aici: 
FECIOARA 2020 - click aici: 
BALANTA 2020 - click aici:  
SCORPION 2020 - click aici: 
SĂGETĂTOR 2020 - click aici: 
CAPRICORN 2020 - click aici: 
VĂRSĂTOR 2020 - click aici: 
PEȘTI 2020 - click aici: 

La revedere draga mea!

Nu uita că în fiecare zi îți dăruiesc o previziune și o etalare de tarot.
Te aștept!

Astro-expert Lunaala Moirae®
Urmărește-mă pe Youtube - Click aici
Urmărește-mă pe Facebook - Click aici 
Urmărește-mă pe Pinterest - Click aici
​Urmărește-mă pe Linkedin - Click aici

1 Opinii

Rodica Cosar:
13.04.2018, 12:06:04 AM
Raspunde

Intrdevar astazi dupa intilnirea care am avut o m am retras acasa si am dormit 4 ore Asa ceva nu se intimpla la mine prea des dar am vrut sa rup legatura cu toti! Interesant comportament! Ai dreptate si de data asta! Esti foarte buna draga mea!

Opinia ta