Acest site folosește cookie. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra.

TAROT: Etalarea zilei 5 Iulie

Publicat de Lunaala Moirae 05.07.2020 0 Opinii Tarot,Vizualizari: 2548

REGINA de BÂTE (invers) - 

Etalarea arată că ai atins un nivel de respect și de încredere în tine. Te cunoști pe tine la un nivel profund și ești clară în ceea ce privește adevărul personal și sistemele tale de credințe. Știi ce vrei pentru tine și nu ești ușor mișcată de opiniile celorlalți. De asemenea, ai definit ce înseamnă succesul  pentru tine, chiar dacă diferă de definițiile altora.
 

 

Autor: LUNAALA

 

Etalarea mai poate sugera, de asemenea, că poți fi mai introvertită decât de obicei. În loc să fii fluturele social și centrul atenției, preferi să rămâi pe margine și să urmărești ce se întâmplă. Este perfect în regulă - onorează-ți nevoile și sentimentele și nu te împinge să fii extrovertită și „să dai pe afară” atunci când nu vrei să fii. S-ar putea să simți nevoia să petreci mai mult timp singură, astfel încât să te poți conecta cu sinele tău interior și să îți auzi vocea interioară.

Dacă ți-a lipsit de încrederea, etalarea te invită să îți aduci energia și atenția spre interior și să te concentrezi pe reconstruirea sentimentului de sine și al rezilienței tale. Este posibil să îți fi predat puterea altora acordând prea multă atenție gândurilor și opiniilor lor. Acum, trebuie să îți faci conștientizarea în interior, astfel încât să te poți auzi și să-ți accesezi punctele forte și talentele personale. Descoperi cine ești și fii curajoasă în exprimarea „eu-lui” în tot ceea ce faci, chiar dacă este diferit de ceea ce așteaptă alții de la tine.

 

Horoscop 2020 toate zodiile:

BERBEC 2020 - click aici: 
TAUR 2020 - click aici: 
GEMENI 2020 - click aici: 
RAC 2020 - click aici: 
LEU 2020 - click aici: 
FECIOARA 2020 - click aici: 
BALANTA 2020 - click aici:  
SCORPION 2020 - click aici: 
SĂGETĂTOR 2020 - click aici: 
CAPRICORN 2020 - click aici: 
VĂRSĂTOR 2020 - click aici: 
PEȘTI 2020 - click aici: 

La revedere draga mea!

Nu uita că în fiecare zi îți dăruiesc o previziune și o etalare de tarot.
Te aștept!

Astro-expert Lunaala Moirae®
Urmărește-mă pe Youtube - Click aici
Urmărește-mă pe Facebook - Click aici 
Urmărește-mă pe Pinterest - Click aici
​Urmărește-mă pe Linkedin - Click aici

Opinia ta