Acest site folosește cookie. Continuarea navigarii reprezita acceptul dumneavoastra. Pentru detalii click aici COOKIE

Sanatate

Sanatate

Sănătatea reprezintă starea unui organism la care funcționarea tuturor organelor se face în mod normal și regulat. Cum ajungem să echilibrăm procesele metabolice, sau cum găsim remedii pentru dezechilibre prin metode naturiste veți afla doar aici.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Adevarul despre barbati

Probabil că această carte te va supăra. Poate că vei fi dezamăgită. Probabil că vei pierde cele mai dragi iluzii. Cu siguranţă te vei indispune, vei fi supărată..

17,41 lei

Ajută-ti partenerul sa trateze disfunctia erectila

De cele mai multe ori, disfuncţia erectilă poate crea probleme serioase într-un cuplu, ajungând chiar să-l distrugă. Se întâmplă, pentru..

Alimente care combat cancerul

Ce ar trebui sa consumam mai exact si in ce combinatii? Oare toate alimentele anticancer au acelasi efect? Combat ele orice tip de cancer?   Secrete es..

77,00 lei

Anatomia depresiei

Autor: Vlad Adascalitei Dacă citiţi o singură carte anul ăsta, atunci să fie Demonul amiezii, anatomia unei depresii, de Andrew Solomon. Chiar înain..

40,55 lei

Anorexia nervoasa

Cu o incidenta in continua crestere in ultimele decenii, anorexia nervoasa este tulburarea mentala care prezinta cel mai ridicat risc de mortalitate in rindul a..

13,94 lei

Arta de a citi gandurile

Fragment “Cred absolut și cu tărie în fenomenul de citire a gândurilor. Pentru mine, acesta prezintă la fel de mult mister ca și înțel..

Bolile inimii pe intelesul tuturor

Bolile cardiovasculare reprezintă principala ameninţare la adresa sănătăţii populaţiei din ţările dezvoltate sau în curs de dezvoltare. Cartea este o &..

8,24 lei

Cea mai eficienta tinctura pentru cei care se lasa de fumat

Autor: Mariana BORLOVEANU Obligeana (Acorus calamus) are importante proprietăţi carminative, tonice, antispastice, diuretice, sedative, dar cea mai mare efic..

Cristalul si puterile sale

Cristalul un instrument energetic cu proprietati terapeutice miraculoase si un puternic amplificator al gandurilor. Exista o formula magica pentru cristaliza..

32,00 lei

Culori si numere

Studiul culorilor este absolut fascinant. Culorile ne înconjoară de pretutindeni. Chiar și lucrurile așa-zis transparente sunt colorate. Este greu să ne i..

10,00 lei

Cum ne re-echilibram sub stres

Autor: psiholog Aurel Roșca    În prezent se vorbeşte tot mai mult despre noţiunea de stres ca factor ce ne alterează starea de sănătate psih..

De ce barbatii au nevoie de sex, iar femeile de dragoste

​Este analizată cu maximă sinceritate şi cu o doză considerabilă de umor gândirea bărbaților şi a femeilor față de sex şi dragoste, explicând difere..

29,00 lei

Detoxifierea si autovindecarea ta Nou

Detoxifierea si autovindecarea ta

“Vă spun adevărul... Satana a intrat în corpurile voastre, aceste temple ale lui Dumnezeu. și a pus stăpânire pe tot ce voia să fure: suflarea..

Gastronomie de dormitor

Sună prea gospodăresc și demodat? Te-ai obișnuit să comanzi mâncarea gătită? Ei bine rețeta iubirii trece prin dormitor, deci ai nevoie de un ghid pract..

19,27 lei

Ingerul cu cadelnita de aur

Fragment: Omul, zidire de mare preţ Omul, în întregimea lui, are a doua însemnătate după Dumnezeu. Un singur suflet e mai de preţ decât toată materia..

183,30 lei