Acest site folosește cookie. Continuarea navigarii reprezita acceptul dumneavoastra. Pentru detalii click aici COOKIE

In cuplu

In cuplu
Produse pe pagină:
Sortare după:

Afrodisiacele - stimulatoare ale virilitatii

Uneori, din cauza stresului sau a oboselii dorinta de a face dragoste este inlocuita cu dorinta de a avea parte de cateva ore in plus de somn. Din multitudinea..

Compatibilitatea in dragoste si casatorie

Gradul de compatibillitate in dragoste nu mai este demult un secret in zilele noastre. El poate fi determinat cu ajutorul unui instrument extrem de util si s..

Cum sa fii un tata bun pentru fiica ta

Rolul şi funcţia taţilor nu mai sunt aceleaşi ca acum cincizeci de ani. Locul pe care îl ocupă sau pe care ar trebui să-l ocupe lângă fiica lor, &ic..

Dincolo de vietile trecute

1. –Ce se înțelege prin reîncarnare? R. –Oamenii obișnuiți înțeleg prin reîncarnare întoarcerea la o nouã m..

Dragoste si Magie

Magia - în special cea "alba" - se bazează pe un schimb de energii pe care, dacă știi să le controlezi și să le folosești în avantajul tău..

Fertilitatea si fazele lunii

Faptul că unele femei rămân însărcinate în afara perioadei fertile calculate conform calendarului menstrual... (vezi video) ..

Frigiditatea

Autor: prof.univ.dr. Constantin MILICĂ Defineste o stare speciala a femeilor cu diminuarea sau lipsa totala a apetitului in timpul actului sexual (libidou). ..

Ghid practic de seductie (pentru femei)

1. Fii o făptură altfel decât toate celelalte: zâmbitoare, radioasă, încrezătoare în tine. 2. Nu te adresa tu prima unui bărbat şi nu..

Iubirea in cuplu

Starea de a continență sexuală este de preferat stării de abstinență… (află motivele aici) …acele cupluri (care au continență sexuala n.r.) ema..

Mintea unui barbat divortat

Bărbatul singur nu îşi va decora casa. El va trăi simplu, rudimentar cu două nevoi de bază: mâncarea-confortul şi femei. Pentru că, uimitor, şi el, ..

Relatia cu un barbat casatorit

Ei bine, viața este variată, iar relația cu un bărbat căsătorit nu este o raritate deoarece apare cele din mai vechi timpuri. Nu contează cărui scop servesc ace..

Ritualuri pentru o dragoste implinita

Faimosul magician Aleister Crowley a afirmat ca orice intentie este in realitate un act de magie, intrucat, atunci cand ne dorim ceva foarte tare, punem in misc..

Sexualitatea si erotismul nativilor cu cifra de destin 5

Sexualitatea - este modul în care oamenii se autoexprimă ca entități sexuale (comportamentul în pat). Din punct de vedere biologic, sexualitatea poa..

Suflet pereche sau Fatalism romantic?

Setea noastră de destin nu este nicăieri mai puternică decît în viaţa noastră romantică. Prea adesea forţaţi să împărţim patul cu cineva care ..