Acest site folosește cookie. Continuarea navigarii reprezita acceptul dumneavoastra. Pentru detalii click aici COOKIE
Horoscopul tău personal

Addict

Addict

Addict este un animal superb. Toarce, dă târcoale, înșfacă, domină, îi face pe toți să tremure și să se ghemuiască dacă vor să-și măsoare puterile cu el. ​    

Încrederea nezdruncinată în propriile forțe (sentiment transmis purtătorului), se realizează prin fuziunea a două ingrediente de impact maxim: esența de vanilie Bourbon și legendara Regină a nopții. A fost hrănit cu flori de cactus jamaican, frunze de mandarin, flori de portocal, trandafiri, santal și semințe de tonka.

Addict aduce o formă nouă de compoziție, delicioasă și caldă. Contopirea esențială și provocarea, integrate într-un pachet… are cu adevărat ce oferi: seturi de grădină înflorite și o relaxare maximă. 
Flaconul Dior Addict este împletit cu culori fine, cu nuanțe ușor închise. Acestea simbolizează expresivitatea și ușurința tonurilor prezentate, care se adăpostesc perfect în simțurile dumneavoastră olfactive. Predați-vă în faţa aromei, al cărei farmec este irezistibil. Este parfumul cu spirit liber, ce provoacă la eleganță - expresia unui șarm nesecat. 
Se poate spune că este însăși definiția femeii pătrunzătoare, intensă, totdeauna ea însăși. Toate acestea cu o mare persistență.

     Este o creatură parfumată și sexy, care se impune din primul moment.
​Este cadoul potrivit pentru zodiile: Taur, Leu, Fecioara, Scorpion, Capricorn

Acum știți ce vă puteți oferi cadou!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • 490,50 lei
Loading...
Loading...