Acest site folosește cookie. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra.

Psihologia Divorțului

Psihologia Divorțului
Produse pe pagină:
Sortare după:

A UITA - un verb pe care inima nu-l înțelege

Dragostea în cuplu: când ai experimentat-o cu adevărat, lasă o impresie de durată; O amintire care va rămâne întotdeauna înrădăc..

Adevăruri crude despre relații reale

Cultura în masă creează așteptări false legate de viața intimă și familială.  Dar viața reală nu este numai bucurie și fericire. Avem doar un set ..

Autoprotecția psihică - Metoda 1

Viața noastră este interesantă în primul rând pentru că toți oamenii sunt diferiți. Diversitatea personalităților este nesfârșită și este fire..

Când iubești. . .

Ieri la 21:14. LUNAALA Acţiuni: m-am întors din oraș, după o bântuială lejeră prin câteva magazine cu cârpe. Mi-am căutat o rochie pent..

Când un bărbat îmbrățișează o femeie

Azi dimineață, în timp ce pregăteam ceaiurile, Ⓖ se apropie liniștit din spate și mă îmbrățișează, închizând Cercul cu propriile sale m&..

Ce faci dacă te re-îndrăgostești de fosta soție? (psihologia divorțului)

Aceasta este continuarea articolului de ieri… Dacă nu l-ai citit click aici   Cu toate acestea, există momente când într-adevăr ..

Ce să facem atunci când cei dragi ne rănesc

Există o lege a lumii materiale. Oricine îți aduce cea mai mare fericire, de la aceeași persoană vei primi cea mai mare durere.  Adesea uităm de ace..

Compatibilitatea temperamentelor ca bază a unei relații fericite

O importanță deosebită este compatibilitatea temperamentelor în perechi.    Temperamentul determină suficient capacitatea individului de a..

Concluzii după 12 ani de căsătorie

Da draga mea! Am să fiu directă și clară cu tine. Cuvântul căsnicie nu vine de la casă comună, ci de la caznă. Și dacă nu mă crezi, ascultă-l pe Parint..

Culorile dragostei. Cum iubesc zodiile. Nou

Culorile dragostei. Cum iubesc zodiile.

În încercarea de a surprinde tipologia stilurilor de dragoste, următoarea prezentare are la bază forma concretă a relațiilor de afiliere interpers..

Cum să nu mai fii geloasă pe fostul soț

Cum să nu mai fii geloasă fostul soț când acesta are o nouă pasiune? Cum poți opri iubirea și să uiți fostul tău soț, să-ți deschizi inima pentru noi sent..

Cum sa treci un divort? | Ce trebuie să faci după divorț

Divorțul - un eveniment stresant, dar în zilele noastre este repetat aproape în fiecare secundă în lume. Deci, nu-l lua ca pe sfârșitul ..

Cum să-l întorci după ce v-ați despărțit

Despărțirea de o persoană iubită nu poate fi ușoară.  În acel moment, ți se pare că ai ratat ultima speranță pentru un viitor fericit și luminos. ..

Cum să-ți uiți fostul soț

Foarte adesea un decalaj dureros lovește ego-ul uman.  Uneori divorțul, din păcate, nu este sfârșitul relației și fostul soț nu-ți iese din minte.&n..

De ce am nevoie de atenția unei femei?

Autor: Bhakti Vidya Purna Swami Bărbatul - este o ființă independentă și își poate construi viața fără femei. Femeia - există într-o relație ce tre..

Finalizează Comanda